De beste mensen voor jouw organisatie

Onmogelijke vacature? Wij gaan de uitdaging voor je aan!

Anker doet het graag anders en dat merk je. We stellen liever 3 echt passende kandidaten voor, dan dat we 10 CV’s over de schutting gooien. Door onze werkwijze vinden we de beste en de meest gemotiveerde kandidaten.

We denken graag groot, maar geloven in korte lijntjes en persoonlijk contact. Op die manier kunnen we vlot schakelen en inspelen op veranderingen binnen de markt en jouw organisatie in het bijzonder.

Anker Professionals biedt je kwaliteit in recruitment. Laat ons jouw ideale kandidaat voor je vinden.

Nationale en internationale hoogvliegers

Soms woont de beste persoon voor de job aan de andere kant van het land, of zelfs niet in Nederland. Indien nodig of gewenst zoeken we daarom over onze landsgrenzen.

Wanneer iemand verhuist vanwege de nieuwe baan, start onze relocation procedure. We ondersteunen dan bij het nodige papierwerk, maar bijvoorbeeld ook bij het zoeken van een woning, of een passende school voor eventuele kinderen. Op de pagina over relocation lees je hier meer over.

High level recruitment

Naast de match op papier is ook de klik tussen jouw organisatie en de kandidaat cruciaal. Dit vraagt om recruitment op het hoogste niveau en zorgvuldige selectie, nog voor de poort. We stellen immers enkel de allerbeste mensen aan je voor.

Onze specialismen

  • Software
  • Data, AI & Business Intelligence
  • Cloud & Infrastructure
  • Security
  • Finance, Risk & Compliance
  • Agile

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?