Vind de baan die écht bij je past

Heb je plezier in je werk en past het nog bij je ambities en je privéleven? Natuurlijk willen we met je praten over je CV, maar ook over alle andere dingen die belangrijk zijn voor jou

Op deze pagina gaat het over de mogelijkheden voor jouw carrière. Misschien ben je niet eens op zoek naar nieuw werk, maar heeft één van onze mensen contact met je gezocht.

Wij helpen je graag aan de ideale baan. Het gaat daarbij om de match op meerdere gebieden: een functie moet natuurlijk aansluiten op jouw vaardigheden. Maar minstens zo belangrijk zijn de klik tussen jou en een werkgever en in hoeverre de bedrijfscultuur bij je past.

Recruitment die draait om jou en jouw kwaliteiten. Bekijk ook onze vacatures.

Persoonlijk contact en een zorgvuldig proces

Bij Anker Professionals nemen we de tijd voor je. Zo houden we je op de hoogte van iedere stap in het proces, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Wij vinden jouw tijd belangrijk.

En heb je via ons je droombaan gevonden? Dan zorgen we voor een ontspannen start, waarbij we alles tot in de puntjes voor je verzorgen.

De mooiste functies, de beste werkgevers

Er is voor iedereen een goede, passende baan te vinden. Wij focussen ons op vacatures in een aantal branches, zoals bijvoorbeeld Finance en IT; daar kennen we de markt en kunnen we je het beste van dienst zijn. Neem gerust contact op, dan bespreken we jouw situatie.

Branches

  • Software
  • Data, AI & Business Intelligence
  • Cloud & Infrastructure
  • Security
  • Finance, Risk & Compliance
  • Agile

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?